Dit zijn de beste gaming muizen onder €80

Als je goed wil zijn in je PC gaming, heb je uiteraard goed materiaal nodig.   Een goede gaming computer, een gaming keyboard, en een gaming muis.  Over dit laatste, de gaming muis hebben wij onderzoek gedaan en vonden uit de midden prijscategorie een aantal modellen die er uitsprongen qua kwaliteit en gebruikscomfort.

Als je een die-hard gamer bent, dan kies je natuurlijk voor het beste van het beste.  Maar dat wil natuurlijk niet altijd zeggen dat je hier veel geld aan moet uitgeven.  Bekijk onderstaande top picks en kies de beste computer gaming muis die bij jou past.

De beste algemene gaming muis

Logitech G502 HERO – Gaming Muis met 25K DPI

Logitech G502 HERO gaming muis

De Logitech G502 gaming muis is onder vele gamers de favoriet.  De muis ligt comfortabel in de hand en is gemakkelijk aan te passen naar uw wensen.  Denk maar aan de kleur van de RGB verlichting, tot het gewicht van de knoppen. 

Door de rubberen zijkant en de duimrand zal de vermoeidheid in de hand sterk verminderd worden tov een gewone standaard desktop computermuis. 

Verder is er een handige klittenband meegeleverd om de 1.2 meter usbkabel mee weg te werken.

DPI 200-16000
Schakel eenvoudig met de DPI, van pixelprecies richtingen voor sluipschieten tot bliksemsnelle manoeuvres voor een 360 no scope.

RGB-verlichting
Met de RGB-verlichting kun je verlichting, helderheid en kleur (16,8 miljoen kleuren) perfect aan jouw stijl, systeem en omgeving aanpassen.

11 Programmeerbare knoppen
Programmeer met de Logitech Gaming Software je favoriete opdrachten en macro’s voor elk van de 11 knoppen.

Afstemmen van gewicht en balans
Plaats enkele of meerdere gewichten op de posities waar je meer of minder gewicht wilt. De muis kun je aan je persoonlijke voorkeur aanpassen.

De beste gaming muis voor Shooters

Razer DeathAdder Elite – Optische Gaming Muis – 16000 DPI

Razer DeathAdder Elite - Optische Gaming Muis

Als je graag shooter games speelt mag deze Razer DeathAdder Elite zeker niet ontbreken in je gaming setup.  Deze gaming muis heeft 7 knoppen die je zelf kan instellen. 

Dankzij de instelbare DPI pas jij de gevoeligheid van de muis precies aan op jouw wensen. Een lagere DPI zorgt voor meer precisie tijdens het richten terwijl een hogere DPI zorgt voor snellere bewegingen.

Voor een goede integratie in je interieur kan je de RGB verlichting ook zelf instellen.

• 16,000 DPI optische sensor.
• Tot 450 IPS / 50 g versnelling.
• Razer Mechanical Omron switches.
• 7 onafhankelijk programmeerbare knoppen met lage responsetijd.
• Razer Chroma
• Ondersteunt Razer Synapse 3

Gaming muis voor kleine handen

Corsair Harpoon RGB Pro Gaming Muis – 12000 DPI

Corsair Harpoon RGB Pro Gaming Muis

Met deze Corsair Harpoon Gaming muis ga kan je door middel van de plug en play interface onmiddellijk aan de slag in je favoriete games.

Deze muis heeft 6 programmeerbare knoppen, een optische sensor van 12000dpi en hoogwaardige omron schakelaars.   De muis valt iets kleiner uit dan de meeste modellen, waardoor deze uitermate geschikt is voor mensen met kleine handen.

De Corsair Harpoon ligt comfortabel in de hand dankzij de rubberen zijgrepen.  Hierdoor kan je urenlang gameplezier beleven.

De ingebouwde RGB verlichting kan naar wens aangepast worden met de iCUE-software van Corsair.

  • Lichtgewicht ( slechts 85g )
  • Goede grip dankzij rubberen zijgrepen
  • 6 programmeerbare knoppen
  • Zeer duurzame knoppen

Uiterste precisie gaming muis

Trust GXT 165 Celox – RGB Gaming Muis – 10.000 DPI

Trust GXT 165 Celox - RGB Gaming Muis

Overwinningen dankzij uiterste precisie
De optische sensor die je in snelheid kan aanpassen tussen 200 en 10.000 DPI, zorgt voor nauwkeurigheid. Daarnaast kun je ook eenvoudig het gewicht aanpassen met de metalen gewichtjes van 4 gram per stuk.

Met de geavanceerde software kun je ook de RGB-verlichting aanpassen of een cylcus met meerdere kleuren instellen.

  • Optisch
  • Rechtshandig
  • 1.8 meter kabel
  • 8 knoppen
  • 10000 DPI

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Populair

Social media

Fivehunt is eigendom van en wordt beheerd door JeClaDesign.  JeClaDesign neemt deel aan Verschillende affiliate en advertentie programma’s. Deze programma’s bieden een manier om advertentiekosten te verdienen door te adverteren en te linken naar verschillende diensten en producten van derden.  

Lees Meer
Scroll naar boven