05
Fri, Mar

Valentijn in lockdown 2021

Lifestyle

Nu Valentijn er weer aan komt en we nog steeds in een semi quarantaine zitten, is het best moeilijk om een activiteit te verzinnen om te doen met je vriend/vriendin.  Hiermee willen we je graag enkele ideetjes en tips geven die van jou Valentijn ook dit jaar een top date maken.

 Samen koken of bakken

samen koken

Nu de restaurants nog steeds dicht zijn kan je nog altijd wel genieten van een lekker romantisch diner.  En in plaats van dat één persoon zich uitslooft in de keuken, kan het leuk zijn om eens samen een menu in elkaar te steken of samen lekkere dingen te bakken.  Op deze manier is er toch een romantisch etentje.  En het is altijd leuk om met elkaar te lachen als er tijdens het koken of bakken iets misloopt.

Netflix en Chill

 filmavond

Je kan het ook superromantisch maken met kaarslicht en een snack.  Alle fleecejes en donsdekens in huis verzamelen om zo een lekker nestje te maken voor de tv.  Samen een geweldige film kiezen en lekker dicht bij elkaar kruipen. 

Kleine tip..  Dit is het perfecte moment om wat toegefelijk te zijn naar je partner en een film kiezen die je partner heel graag wil zien.

Samen gezellig een wandeling maken.

 kleding

Wandelen is ook altijd een leuke optie om wat tijd samen door te brengen.  Samen genieten van de natuur… de eerste bloemetjes die uitkomen, en natuurlijk genieten van elkaars gezelschap. 

Samen knutselen met je date.

 knutselen

Knutselen is ook altijd een leuk tijdverdrijf.  Zo kan je misschien twee terracotta potjes halen en deze samen schilderen.  Zo heb je altijd een aandenken.  Eentje dat niet verwelkt zoals bloemen.

Op internet kan je veel leuke knutsel ideeën vinden om te doen.

 

Eigenlijk is het best simpel.  Het belangrijkste is dat je tijd met elkaar doorbrengt en iets doet wat jullie beiden leuk vinden. 

Door eventueel dingen uit bovenstaande lijst te combineren zijn wij er zeker van dat je ook dit jaar een geweldige Valentijnsdag zal hebben.