De leukste gieters om je tuin of planten mee water te geven in 2022

Bijna elk object dat vloeistoffen kan opslaan, van maatbekers, tot een half leeggedronken glas water op je bureau, kan dienen om de dorst te lessen van je planten.   Maar een mooie, en goede gieter met een leuk design kan ervoor zorgen dat je er meer plezier uit haalt. 

Nu het mooie weer stilaan toch in zicht komt, kunnen we maar beter goed voorbereid zijn om vol goede moed de tuin in te trekken.  Daarom hebben wij een kleine selectie gemaakt van gieters die de moeite waard zijn om eens te bekijken.

AquaStar Gieter – 2 liter – Grijs

AquaStar Gieter - 2 liter – Grijs

Deze gieter is niet alleen heel erg praktisch in gebruik, maar ziet er ook nog eens heel erg stijlvol uit.  Met een inhoud van 2 liter kan deze gebruikt worden om jouw favoriete kleine en grote planten water te geven. 

De schenktuit is in de vorm van een punt, waardoor er een gelijkmatige waterstroom uit komt.  Het bijvullen van deze gieter doe je door de schenktuit eraf te halen, om zo een grotere vul opening te krijgen.

Kikkerland Vintage gieter – Goud – 1,2L

Kikkerland Vintage gieter - Goud - 1,2L

Deze vintage gieter van Kikkerland is een prachtige gouden gieter met een een vintage uitstraling. Plantjes water geven is op deze manier geen straf.

Water stroomt er gelijkmatig uit door de lange schenktuit. Het grote handvat houdt prettig vast. En heeft een inhoud van 1,2 liter. Hierdoor is hij een echte musthave voor op elke vensterbank

Xala Gieter Chai 10L – koper

Xala Gieter Chai 10L – koper om je planten mee water te geven

Deze gieter heeft van vorm en uitzicht veel weg van een theepot.  Maar vergis je niet, dit model heeft in tegenstelling tot de gemiddelde theepot een inhoud van 10 Liter.  Dit maakt deze gieter de ultieme gadget voor in je tuin. 

Het design is zo gemaakt dat planten water geven met een volle gieter van 10 liter gemakkelijk en aangenaam is.  Hij ligt op elk moment perfect in de hand.

De Xala Chai is beschikbaar in 8 verschillende kleuren.

Standaard gieter 1.7 liter – assorti kleuren

Standaard gieter 1.7 liter

Dit is een gieter zoals iedereen hem wel kent.  Compact, en gemakkelijk te hanteren.

Deze kan zeker niet missen om simpel en doeltreffend je planten hun dorst te lessen in de komende lente en zomermaanden.

708x1200

Planten sproeien met een plantenspuit

Sommige planten houden ervan om af en toe of regelmatig beneveld te worden met een plantenspuit.  Dit komt omdat veel van de kamerplanten die wij houden, uit een eerder tropisch klimaat komen. 

Hierdoor verlangen ze vaak naar een (veel) hogere luchtvochtigheid dan wij bij ons gewend zijn.   Door ze simpelweg te besproeien met een plantenspuit, kan je deze luchtvochtigheid vaak al een flink stuk omhoog helpen.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Populair

Social media

Fivehunt is eigendom van en wordt beheerd door JeClaDesign.  JeClaDesign neemt deel aan Verschillende affiliate en advertentie programma’s. Deze programma’s bieden een manier om advertentiekosten te verdienen door te adverteren en te linken naar verschillende diensten en producten van derden.  

Lees Meer
Scroll naar boven