• 4 december 2022

Deze 5 Netflix series zijn gekozen tot de meest bingewatch waardige in 2020

Netflix is een streamingplatform waar je films en series kunt bekijken. Deze dienst wordt door veel mensen gebruikt, en is langzaam de standaard kabel-tv aan het inhalen. Maar welke series op Netflix zijn nu de beste? Wel, met deze vraag zijn we naar de Facebookpagina van Netflix België (Vlaanderen) getrokken en daar is massaal gestemd. Onderstaande series kwamen met grote voorsprong als beste series naar boven.

La Casa De Papel

In La Casa de Papel gaat een groepje gespecialiseerde gangsters, die vernoemd zijn naar steden, een grote geldroof doen op de Koninklijke Munt. Hier gaan ze proberen 2.4 Miljard euro te drukken. Hiervoor hebben ze 11 dagen nodig. Om dit tot een goed einde te brengen heeft het meesterbrein achter deze operatie “De professor” heel wat sluwe plannen en tactieken ontwikkeld.

Deze serie is heel populair geworden over de hele wereld. Dit is vrij uitzonderlijk voor een Spaanse serie. Zeker een aanrader om te bingewatchen!

Lucifer

Zoals je waarschijnlijk al vermoedde, gaat Lucifer over de duivel. Maar in deze reeks is hij het beu om de heerser van de onderwereld te zijn, en besluit om een nachtclub te openen in Los Angeles. Hierdoor geraakt hij betrokken bij een moordzaak die de bal doet rollen.

Deze komische politieserie is gebaseerd op een DC comics personage uit de reeks “The Sandman”, welke later een hoofdpersonage werd in zijn eigen comic book reeks.

The walking Dead

Doden die terug beginnen te lopen. Dit is zoals de titel zegt waar de serie over gaat, dus kortweg : Zombies. Het verhaal start als Rick wakker word uit een coma in een ziekenhuis. Al snel merkt hij dat er niemand in het ziekenhuis is. Ook bij het verlaten van het ziekenhuis is het verdacht stil. Tot hij iets raars op de grond ziet liggen. Namelijk een half opgegeten lijk. Hij krijgt al snel een idee van wat er aan de hand is en begint de zoektocht naar zijn vrouw en zoontje.

Deze horror/actie serie is in zijn geheel verspreid over een tijdspanne van 10 jaar. Hierdoor zie je de groep van overlevers veranderen in heropbouwers van de samenleving. Dit zorgt voor veel diversiteit in het verhaal.

Stranger Things

netflix serie voor bingewatch

Het verhaal speelt zich af in de jaren ’80. En zoals de titel van de serie al doet vermoeden, gebeuren er vreemde dingen.

Alles begint wanneer de 12 jarige Will verdwijnt. Zijn vrienden beginnen een zoektocht naar hem. Tijdens deze zoektocht vinden ze in een bos een meisje dat bijzondere krachten heeft. Zij blijkt ontsnapt te zijn uit een laboratorium. Na een aantal afleveringen ontdekken ze dat er een tweede dimensie is, welke ze de “upside-down” noemen. Hier leeft een groot monster achtig wezen. Dit is het wezen dat Will ontvoerd heeft.

You

You was voor ons een nog onbekende serie. Het gaat over een jonge man die verliefd wordt op een dame. Hij begint haar te stalken om haar te leren kennen. Na een tijdje lukt het hem om haar te verleiden en hij gaat letterlijk over lijken om haar gelukkig te maken.

Dit is echt een spannende thriller reeks die de moeite is om een kans te geven. We beloven dat je op het puntje van je stoel zal zitten van begin tot einde.

We willen graag de mensen die gestemd hebben op Netflix België (Vlaanderen) nogmaals bedanken om hun medewerking

Read Previous

Wat je nog niet wist over dinosauriërs

Read Next

De 9 verschillende lagen van Dante’s hel

Most Popular