Pi Coin Crypto Currency

Pi coin, de nieuwe cryptocurrency dat toegankelijk is voor iedereen

Wat is pi coin?

Pi is een nieuwe cryptocurrency (digitale munt) voor en door gewone mensen, die je met je telefoon kan ‘delven’ (of verdienen).
Cryptocurrencies zijn een nieuwe vorm van digitaal geld dat wordt gehandhaafd en beveiligd door een community, in plaats van overheden of banken. Vandaag de dag kan je Pi munten delven op je telefoon (of verdienen) door de munt veilig te stellen, en Pi’s vertrouwde netwerk te doen groeien. Terwijl de meeste cryptocurrencies (zoals Bitcoin) zeer moeilijk toegankelijk zijn voor gewone mensen, legt Pi de kracht van cryptocurrencies in jouw hand.

Hoe werkt het?

De digitale munt Pi kost nauwelijks energie, doordat er geen zware servers hoeven te minen. Je hoeft enkel de app (Apple en Android) op je telefoon te installeren en je krijgt automatisch coins erbij. Wel heb je een code nodig, van een Pi-gebruiker die jou heeft uitgenodigd (dit kan via de link onderaan)) . De app heeft geen invloed op je batterijverbruik of snelheid van je telefoon.

Hoeveel is Pi coin waard?

Op dit moment nog niets omdat deze nog in de opstartfase zit maar er word wel volop gespeculeerd over de toekomstige waarden. Zo zegt Digitalcoinprice.com dat pi 0.02$ gaat waard zijn andere zoals crypto exchange Changelly gokken eerder op 5$ en dan zijn er ook nog enkele websites die verwachten dat het eerder tegen 200$ gaat zijn. Dit lijkt me wel onwaarschijnlijk

Hoe kan je beginnen?

Het gebruik van de app is vrij simpel je moet hem gewoon 1x om de 24uur aanklikken en dan begin je met pi te verdienen dit begint op 0.10pi/uur. Als je de link hieronder gebruikt krijg je al wat extra pi/uur deze waarde gaan met de tijd zakken om een schaarsheid te creëren. Dus hoe sneller je eraan begint hoe beter

https://www.fivehunt.com/PiCoin

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Populair

Social media

Fivehunt is eigendom van en wordt beheerd door JeClaDesign.  JeClaDesign neemt deel aan Verschillende affiliate en advertentie programma’s. Deze programma’s bieden een manier om advertentiekosten te verdienen door te adverteren en te linken naar verschillende diensten en producten van derden.  

Lees Meer
Scroll naar boven