Waarom een (privé) website een “must have” is

Websites zijn overal rondom ons.  Voornamelijk bedrijven en verenigingen hebben een website.  Maar wist je dat een persoonlijke website heel handig kan zijn?   Waarom vind je hieronder

Een eigen website voor Jobhunting

Ben je opzoek naar een job?  Een potentiële werkgever zal vaak jou naam gaan googelen,  om zo meer over jou te weten te komen.  Waarom niet de resultaten in de hand werken om jezelf goed te presenteren?   Door een online persoonlijke website te maken kun je bijvoorbeeld je CV op een interactieve, creatieve manier benaderbaar maken.

Door een domeinnaam te kiezen als bijvoorbeeld ‘www.voornaamachternaam.be’  zal, als men jou naam intypt in zoekmachines, jou website bovenaan de zoekresultaten komen.

Een privé Online fotoalbum

Een privé Online fotoalbum website

Maak je veel foto’s en wil je deze delen met vrienden en/of familie ?
Je kunt een online fotoalbum maken.  Deze kan je dan openbaar laten , zodat elke bezoeker je foto’s kan bekijken,  of je kunt ervoor kiezen om dit enkel beschikbaar te maken voor mensen wie je hiervoor uitnodigt.

Er zijn veel online pakketten voor beschikbaar om dit snel en eenvoudig te maken.

Een persoonlijk e-mailadres.

een domeinnaam met persoonlijk emailadres

Bij een website hoort ook een domein.  Bij een domein is het ook mogelijk e-mailadressen te maken.  Zo kun je bijvoorbeeld een email adres maken als   [email protected].   Dit komt professioneler en leuker over dan een standaard hotmail of gmail adres.

Persoonlijke Blog website

Ben je creatief met een pen, en schrijf je graag?  Heb je een passie/hobby waar je veel over weet en uren over kunt vertellen… Je kunt een blog maken, om zo je creativiteit kwijt te kunnen.   Dit is ook een leuke manier om mensen op de hoogte te brengen van jou (dagelijkse) activiteiten.

Persoonlijke startpagina.

een prive website voor een persoonlijke startpagina

Op een persoonlijke website kun je een eigen startpagina maken.  Telkens je je browser opent of telkens je een nieuw tabblad opent kom je op deze pagina terecht.  Hier kun je dan al je meest bezochte websites in verwerken.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Populair

Social media

Fivehunt is eigendom van en wordt beheerd door JeClaDesign.  JeClaDesign neemt deel aan Verschillende affiliate en advertentie programma’s. Deze programma’s bieden een manier om advertentiekosten te verdienen door te adverteren en te linken naar verschillende diensten en producten van derden.  

Lees Meer
Scroll naar boven